Workshop factori interesați Regiunea de dezvoltare Nord-Vest

Workshop-ul dedicat factorilor interesați din regiunea de dezvoltare Nord-Vest pentru dezbaterea metodelor de implementare a planului de acțiune va avea loc în perioada 18-19 ianuarie 2021, între orele 09.00-12.00. Acesta se va desfășura exclusiv în mediul online, pe platforma ZOOM, participanții urmând să primească link-ul de acces la video-conferință ulterior înscrierii.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului ”Managementul adecvat al speciilor invazive din România”, derulat de către Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor în parteneriat cu Universitatea din București. Proiectul este confinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa prioritară 4 – Protecţia mediului prin măsuri de conservare a biodiversităţii, monitorizarea calităţii aerului şi decontaminare a siturilor poluate istoric. Obiectivul general al proiectului este de a crea instrumentele științifice si administrative necesare pentru managementul eficient al speciilor invazive din România, în conformitate cu Regulamentul (UE) nr. 1143/2014.

Scopul acestei întâlniri este de a dezbate metodele de implementare a planului de acțiune (măsuri necesare, acțiuni voluntare și coduri de bune practici), de instruire  privind modalitățile practice de identificare, administrare sau eliminare a speciilor invazive sau cu potențial invaziv, dar și de informare și diseminare a activităților și rezultatelor proiectului.

Cei interesați să participe la workshop sunt rugați să trimită un e-mail la adresa cristianamaria.ciocanea@g.unibuc.ro cu subiectul: Workshop POIM IAS RegiuneaNV, în care să specifice numele și instituția reprezentată (dacă este cazul) pentru a primi linkul de acces la eveniment. 

Leave a Reply