Workshop factori interesați Regiunea de dezvoltare Nord-Est

În perioada 14-15 decembrie 2020 va avea loc  Workshop-ul dedicat factorilor interesați din regiunea de dezvoltare Nord-Est pentru dezbaterea metodelor de implementare a planului de acțiune. Acesta se va desfășura exclusiv ONLINE, participanții urmând să primească link-ul de acces la video-conferință ulterior înscrierii.

Evenimentul are loc în cadrul proiectului ”Managementul adecvat al speciilor invazive din România”, confinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020 și implementat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor în parteneriat cu Universitatea din București.

Scopul acestei întâlniri este de a dezbate metodele de implementare a planului de acțiune (măsuri necesare, acțiuni voluntare și coduri de bune practici), de instruire  privind modalitățile practice de identificare, administrare sau eliminare a speciilor invazive sau cu potențial invaziv, dar și de informare și diseminare a activităților și rezultatelor proiectului.

Cei interesați să participe la workshop sunt rugați să trimită un e-mail la adresa cristianamaria.ciocanea@g.unibuc.ro cu subiectul: Workshop POIM IAS RegiuneaNE, în care să specifice numele și instituția reprezentată (dacă este cazul) pentru a primi linkul de acces la eveniment. 

Leave a Reply