Eveniment de lansare a proiectului

lansare eveniment

Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor are deosebita plăcere de a vă invita joi, 17 februarie 2022, la conferința de lansare a proiectului Managementul adecvat al speciilor invazive din România, în conformitate cu Regulamentul UE 1143/2014 referitor la prevenirea și gestionarea introducerii și răspândirii speciilor alogene invazive”. 

Evenimentul va avea loc începând cu ora 10:00, la Hotelul Minerva, situat în strada General Gheorghe Manu 2-4, București. Persoanele interesate să participe la eveniment vor trebui să completeze formularul de înscriere sau să transmită un mail la următoarele adrese de e-mail: cristianamaria.ciocanea@g.unibuc.ro, nicolae.manta@mmediu.ro și afaceri1001@yahoo.com.

Proiectul este co-finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa prioritară 4 – Protecția mediului prin măsuri de conservare a biodiversității, monitorizarea calității aerului și decontaminare a siturilor poluate istoric, Obiectivul Specific (OS) 4.1 „Creșterea gradului de protecție și conservare a biodiversității prin măsuri de management adecvate și refacerea ecosistemelor degradate”. Obiectivul general al proiectului este de a crea instrumentele științifice si administrative necesare pentru managementul eficient al speciilor invazive din România, în conformitate cu Regulamentul (UE) nr. 1143/2014.

Accesul la eveniment se va face doar în baza Certificatului digital privind COVID valid, care atestă vaccinarea, testarea sau vindecarea titularului. 

Leave a Reply