Diseminare proiect conferință INVALIS

Invalis

Pe 20 noiembrie 2019, echipa de implementare a proiectului a participat la cel de-al treilea seminar de informare, conștientizare și dezbatere de al proiectului INVALIS Protecting European Biodiversity from Invasive Aliens Species.

Evenimentul s-a bucurat de participarea unor instituții precum Agenția Națională pentru Protecția Mediului, Fundația Snagov, Muzeul Național de Istorie Naturală “Grigore Antipa”, INCD pentru Protecția Plantelor, Asociația Peisagiștilor din România, Consiliul Județean Ilfov, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară București și Agenția pentru Dezvoltare Regională București – Ilfov, gazda evenimentului și partenerul pentru România.

Cristiana Pioarcă – Ciocănea a susținut o prezentare a proiectului Managementul adecvat al speciilor invazive din România, care poate fi vizualizată aici. În cadrul evenimentului au fost promovate obiectivele și acțiunile proiectului și s-au creat legaturi cu actori interesați de managementul speciilor invazive.

Proiectul INVALIS este finanțat intermediul programului INTERREG Europe, prioritatea Environment and resource efficiency și a fost implementat în parteneriat de către șapte regiuni ale UE din șapte țări membre, cu scopul de a îmbunătăți politici regionale specifice privind biodiversitatea și protecția mediului.

Leave a Reply